Tattoo laseren kan je helpen bij het weghalen van ongewenste tattoos.

Spread the love

Een tattoo kan grote impact hebben op je uitstraling en zegt vaak iets over je persoonlijkheid. Heb je er wel eens over nagedacht om een tattoo te laten verwijderen die je nu misschien niet meer wilt? Misschien heb je spijt van een tattoo of vind je de plek waar de tattoo staat niet meer mooi. Goed nieuws want deze is tegenwoordig goed weg te halen. Smaak en mode trends veranderen om de haverklap waardoor bepaalde tattoeages niet meer mooi zijn of misschien ben je van plan om voor een nieuwe werkgever te werken maar is het niet toegestaan om tattoeages dan wel zichtbare tattoeages te dragen. Een tattoo kost vaak tijd en geld maar dit geldt ook voor het laten verwijderen van tattoos. Echter is het wel en stuk makkelijker en sneller door de huidige technologie in tegenstelling tot een aantal jaar geleden.

Vroeger werden er methodes gebruikt om tattoeages te verwijderen zoals scrubben of tattoos weg laten branden. Tegenwoordig zijn er veel manieren voor tattoo verwijderen. Sommige mensen kiezen er voor om een andere tattoo over hun bestaande tattoo te laten zetten en andere halen de tattoo helemaal weg.

Een andere methode voor tattoo verwijderen is Dermabratie. Deze methode kan worden omschreven als het weg schrubben van je huid door een ervaren en gelicenceerde arts/dokter of behandelaar. Echter brengt dit vaak een litteken met zich mee terwijl je eigenlijk gewoon je normale huid terug wilt zien.

De beste methode is tattoo laseren. Het laseren van een tattoo kan pijnlijk zijn en kan zorgen voor een beetje zwelling en geirriteerde huid maar zorgt er wel voor dat de meeste tattoos in zijn geheel verdwijnen. Let er wel op dat het laten weglaseren van je tattoo prijzig kan zijn en misschien zelfs duurder dan het laten zetten van je tattoo.

Tattoo verwijderen is al actief in het verwijderen van tattoeages sinds 1994. Eén van de eerste tattoo verwijderaars van Nederland met de unieke combinatie van de Picosure en Pico Discovery. De beste en nieuwste laser technology en als enige aanbieder in Europa met deze unieke combinatie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*